maanantai 3. elokuuta 2009

Suisto-klubi, Hämeenlinna















Kun lauritähkät ja mattinykäset eivät nostata menofiilistä viikonloppuna, katse kannattaa kääntää Verkatehtaalle ja Suistolle. Vuoden vaihteessa startannut klubi on tuonut hyvää vaihtelua Hämeenlinnan musiikki- ja baaritarjontaan, jota ennen kannatteli vaihtelevalla menestyksellä Metropolin Most Wanted -illat. Tähän mennessä lavalle on noussut useita kovia nimiä, kuten esimerkiksi 22-Pistepirkko, Asa, Risto, Regina, Damn Seagulls, Tuomari Nurmio ja Rubik eikä ulkomaalaisetkaan bändit ole harvinainen näky lavalla. Suiston tarjonta ei rajoitu pelkästään indie-bändeihin, vaan tarjontaan kuuluu muunmuassa runo- ja jazz-iltoja sekä kesällä järjestetyt pihakirppikset.














Klubin ilmapiiri on rauhallinen, mikä johtuu osittain pienestä asiakaspaikkamäärästä. Tunnelmaa luovat pöytien kynttilät ja lavan edustan tanssilattia, jossa on loppuillasta vauhdikas meno. Akustiikka on suunniteltu hyvin ja ääni ei puuroudu kuten muiden baarien keikoilla.

Suisto on auki keskiviikosta sunnuntaihin ja lähes joka päivälle on kiinnitetty esiintyjä ja viikonloppuna yleensä kaksikin. Sisäänpääsymaksu ja baaritiskillä asiointi eivät kevennä lompakkoa sen enempää kuin muut keskustan baarit ja yökerhot. Keikat ovat usein jopa yllättävänkin halpoja. Kannattaakin miettiä, että haluaako viikonloppuna kuunnella baarissa radiosta ja MTV:ltä tuttua soittolistamusiikkia, vai rikkoa normaalit rutiinit ja käydä tarkastamassa joku uusi bändi. Livemusiikki on kuitenkin aina lähes poikkeuksetta hyvää!

http://www.suisto.fi/
kuvat: Flickr / cannonB, zibun

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti